Coaching van team en individu

Coaching


Webdesign: Media Exclusive

Topsporters weten het al heel lang. Zonder de juiste coach is het leveren van topprestaties welhaast onmogelijk. En zo langzaam aan realiseren ook bestuurders, ondernemers en managers zich dat dit zo is.

Een goede coach is resultaat- en mensgericht. Een goede coach geeft onomwonden en ondubbelzinnig feedback en laat u kennis maken met feedforward. Met een goede coach wordt onmiddellijk vooruitgang geboekt. Hij helpt de manager het beste uit zichzelf te halen.

Een succesvolle coachrelatie berust altijd op partnership en wederzijds vertrouwen. De coach verwerft dat vertrouwen met adviezen die werken.
Vaak is het voor managers moeilijk om een goed klankbord te vinden. Iemand om tegenaan te praten, om de (persoonlijke) problemen mee te bespreken in een vertrouwde en niet bedreigende sfeer.

Macom Consultancy biedt u de mogelijkheid daartoe. Wij luisteren, observeren en geven feedback. Zo helpen wij u om zakelijke en persoonlijke doelen in het vizier te houden en te bereiken.

Teams

Het werken in teams wordt steeds belangrijker. Teams zijn geen doel op zichzelf, maar altijd een middel om een vooraf gesteld doel te bereiken. Vooral het samenstellen van teams vraagt de nodige aandacht. Die aandacht voorkomt problemen en teleurstellingen achteraf. Macom Consultancy helpt u uw team(s) te laten functioneren en daardoor resultaten te bereiken.

Citaten:

Guus Hiddink
Guus Hiddink:

‘Het zijn juist de subtoppers die voor moeilijkheden zorgen, nooit de toppers’;
‘Bij coachen hoort een zekere vorm van afstandelijkheid’.
 Leo van Wijk
Leo van Wijk (KLM):

‘Ratio en emotie, economie en psychologie gaan hand in hand’;
‘Toppers zien details en spelen daar bij voorbaat op in’.
 

 


Cor van der Geest
Cor van der Geest (judocoach):

‘Zonder passie kun je niets bereiken’;
‘Houd van mensen!’;
‘Wees altijd bereid jezelf te verbeteren en te ontwikkelen’.

 

Organisatieontwikkeling  |  Interim Management   |  Opleiding en Training
Public Affairs  |  Coaching